Kwaliteits schoonmaakdiensten voor VVE’s

De Oudshoorn Groep heeft veel ervaring in het periodiek reinigen van de gemeenschappelijke ruimtes en glasbewassing van VVE–gebouwen. We zijn flexibel en servicegericht. Mogen we je binnenkort een mooi voorstel doen?

VVE schoonmaak

VVE’s zijn voor projectschoonmaak van de gemeenschappelijke ruimtes bij ons aan het goede adres. We werken voor diverse VVE’s waarbij we naast de glasbewassing ook het periodiek schoonmaken van portieken en trappenhuizen voor onze rekening nemen. Wij onderscheiden ons door een serieuze, betrouwbare en professionele aanpak. Alle werkzaamheden in eigen beheer uitgevoerd.

Werkwijze

In overleg met de opdrachtgever maken wij (gekoppeld aan de offerte) een voorstel-schoonmaakplan. Zodra hier overeenstemming over is bereikt worden op basis hiervan de week-, maand- en kwartaaltaken ingepland. De werkzaamheden worden vervolgens door onze eigen mensen met eigen materieel stipt en volgens afspraak uitgevoerd. Omdat wij werken met een klein team zijn de lijnen automatisch kort en helder. De werkzaamheden worden direct aangestuurd door en vallen onder eindverantwoordelijkheid van de directie. Hierdoor wordt de kwaliteit gegarandeerd en dit vormt als zodanig ook de stabiele, bindende factor in de uitvoering, ook als hiervoor verschillende medewerk(st)ers ingezet worden.

Kwaliteit

In onze dienstverlening leveren wij alleen werk af van een kwalitatief hoog niveau en gaan we altijd een stap verder dan van ons verwacht wordt. Optimaal schoon houden van het object zodat dit direkt en indirekt het woon- of werkcomfort verhoogt. Alle verrichte werkzaamheden worden door de betreffende medewerk(st)er geparafeerd op de daarvoor bestemde aftekenlijst die algemeen zichtbaar in het object wordt opgehangen. Dit is niet alleen noodzakelijk voor onze interne controle, maar hierdoor hebben ook bewoners, gebruikers of beheerders van het object inzicht in de kwaliteit van onze dienstverlening.

Kies voor de Oudshoorn Groep

Korte en heldere communicatielijnen

Hoog kwaliteitsniveau

Flexibele organisatie

Duidelijke afspraken die ook daadwerkelijk nagekomen worden

Vlotte afhandeling van eventuele klachten

Maandelijkse facturatie met een betalingstermijn van 14 dagen

Contact

Vul onderstaand formulier in, of stuur ons een email. Je bericht wordt doorgaans binnen 1 – 2 werkdagen door ons behandeld.

06 132 89 406 niels@oudshoorngroep.nl

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.