Schoonmaakdiensten voor VVE’s

Veel ervaring met het periodiek reinigen van trappenhuizen, portieken en liften van VVE–gebouwen. Flexibel en servicegericht. Dát is de Oudshoorn Groep. Mogen we jou binnenkort een mooi voorstel doen?

VVE schoonmaak

Het beheer en het goed regelen van de schoonmaak van VVE-gebouwen is vaak geen sinecure. Voor het wekelijks of periodiek reinigen van jullie entrée, hal, trappenhuis en / of liften kan de Oudshoorn Groep je veel werk uit handen nemen. We onderscheiden ons door een serieuze, betrouwbare en professionele aanpak. Kortom, voor schone ramen en de wekelijkse schoonmaak van je VVE-gebouw ben je bij ons aan het goede adres!

Werkwijze

Na je prijsaanvraag stellen we in overleg een voorstel-schoonmaakplan op, en verwerken dit in een aantrekkelijke offerte. Zodra deze akkoord is bevonden, bepalen we op basis hiervan de week-, maand- en kwartaaltaken. Alle werkzaamheden worden door eigen medewerkers met eigen materieel stipt en volgens afspraak uitgevoerd. Na afloop parafeert de betreffende medewerker de werkzaamheden op de aftekenlijst waardoor bewoners direct inzicht hebben in de uitvoering van onze werkzaamheden.

Kwaliteit

Bij de Oudshoorn Groep weten we dat een schone en frisse omgeving direkt en indirekt het woonwerkcomfort verhoogt. Waar mogelijk gaan we nèt een stap verder dan van ons verwacht wordt. Om de kwaliteit van ons werk te garanderen werken we per project met een klein team, direct aangestuurd door de directie, dus met korte en heldere communicatielijnen. Uiteraard voeren we steekproefsgewijs controles uit. Eventuele klachten worden snel en professioneel opgelost.

Kies voor de Oudshoorn Groep!

Alles schoon & fris, dus prettig wonen

Flexibel en servicegericht

Duidelijke afspraken die ook daadwerkelijk nagekomen worden

Korte en heldere communicatielijnen

Vlotte afhandeling van eventuele klachten

100% tevreden VVE’s; daar doen we het voor!

Offerte aanvragen

Als je het schoonmaakonderhoud in je VVE goed wilt regelen, of niet heel erg tevreden meer bent met de prijs of de kwaliteit van het huiudige schoonmaakbedrijf, neem dan contact met ons op. We maken dan een mooi voorstel met een scherpe prijs.

06 132 89 406 niels@oudshoorngroep.nl

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.