Gewoon een goede glazenwasser

Wij wassen elke maand bij heel veel woningen de ramen. Hiervoor gebruiken we puur Osmosewater. Dan blijven ze namelijk langer schoon. Ook iets voor jou?

Glazen wassen buiten

Voor het glazen wassen buiten maken we gebruik van het TeleWashsysteem, dat is een lange uitschuifbare steel met borstel. Doordat al het vuil en stof wordt weggespoeld met puur osmosewater blijven je ramen langer schoon. Het glasoppervlak droogt streeploos en strak op zonder dat het drooggetrokken wordt. Voor zover fysiek mogelijk vanaf straatniveau wassen we ook je kozijnen, aanliggend houtwerk en onderdorpels. Dus alles weer lekker fris!

Wasfrequentie

We werken volgens het principe “schoon maken – schoon houden” en adviseren je om voor de buitenzijde te kiezen voor een maandelijkse wasbeurt. Natuurlijk mag je hiervan afwijken, bijvoorbeeld een wasbeurt per 6 weken, 2 maanden. Of op afroep zodra je niet meer naar buiten kunt kijken. Wij zijn niet zo moeilijk…

Ramen zemen binnen

Ook voor binnen zemen binnen ben je bij Oudshoorn Groep aan het goede adres. Voor ramen waar je zelf niet makkelijk bij kunt, of gewoon voor een (periodieke) opfriseurt. Degelijk werk, lekker ouderwetsch met inwasser en trekker. Oja, voor werkzaamheden binnen werken we altijd op tijdafspraak. Dan hoef je dus niet de hele dag verplicht thuis te blijven. Want dat vindt niemand leuk. Lijkt ons.

Gevelreiniging

Indien gewenst kunnen we ook periodiek of op afroep gevelbeplating, houtwerk, daklijsten en panelen reinigen. Nou ja, zeg maar alles dus wat ook schoon moet, maar geen vensterglas is.

Onze werkwijze

Als je interesse hebt in onze diensten neem je contact op en ontvang je van ons een offerte. Zodra je akkoord bent gaan we je adres inplannen en komen we elke maand (of zo vaak als afgesproken is) je ramen keurig schoon maken. Als we ook in je achtertuin moeten werken, laten we vooraf weten op welke dag je adres op de planning staat zodat je op die dag het hek van het slot kan houden. Na het wassen van je ramen laten wij een kaartje achterzodat je kan dan checken of alles naar behoren is uitgevoerd. De factuur ontvangt je per e-mail of per post, dus ‘s avonds geen gezeur aan de deur voor geld. Je kunt daarna eenvoudig het betreffende bedrag aan ons overmaken, de betalingstermijn is 14 dagen.

Bedrijf of VVE?

Dan werken we iets anders.

Meer lezen? Bekijk de pagina voor bedrijven of VVE’s

Daarom de Oudshoorn Groep

Gewoon een nette, betrouwbare glazenwasser

Factuur via email of per post

Ultraschoon door ons TeleWashsysteem met puur osmosewater

Niet tevreden? Dan wassen we gratis opnieuw

Maandelijks, om de maand of gewoon op aanvraag

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,2/10

Contact

Vul onderstaand formulier in, of stuur ons een email. Je bericht wordt doorgaans binnen 1 – 2 werkdagen door ons behandeld.

06 132 89 406 niels@oudshoorngroep.nl

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.